حمل و نقل عمومی ریلی (مترو) مناسب ترین گزینه برای کاهش مشکلات اساسی پایتخت

جهادگران نیوز – سعید محمدحسینی مدیر پروژه سابق در احداث خطوط و پروژه های متروی تهران در گفتگو با جهادگران در ارتباط با راه حل ترافیک و آلودگی هوا اظهار داشت: اگر بخواهیم گزینه ای برای حمل و نقل عمومی بعنوان راه حل ترافیک و آلودگی هوا با مشورت شهروندان تهرانی انتخاب کنیم اکثریت مردم از مترو نام می برند. با توجه به خطوطی که در حال حاضر مردم استفاده می کنند، از نزدیک مزایای مترو را از جمله آسایش، ارزان قیمت بودن، ظرفیت جابه جایی بسیار زیاد، سرعت بالا، برقی بودن و بدون آلایندگی زیست محیطی و سایر مزیت های آن را کاملا لمس کرده اند و نام مترو با آسایش ناشی از کاربرد صحیح علم و تکنولوژی در ذهن و فهم مردم تهران مجسم است که بخش عمده ای از ترافیک را از سطح زمین کاهش داده و به زیر زمین می برد.
این دانش آموخته عمران در ادامه بیان داشت: مردمی که با گرفتاریهای کهنه ترافیک، آلودگی هوا، تصادفات، صدای خشن ناشی از ازدحام خودروها و هدر رفتن هزاران ساعت از عمر گرانبها و اتلاف وقت روبرو هستند و تا زمانیکه این دردها و مشکلات با تمام وجود در مسئولین، لمس و احساس نگردد سخن گفتن از این آلام به جایی نمی رسد و اراده ای برای حل آن ها وجود نخواهد داشت.
سعید محمدحسینی افزود: حجم بالای مواد سمی موجود در هوای تهران علاوه بر افزایش میزان بیماری و مرگ و میرها، ضررهای اقتصادی بسیاری را نیز در پی داشته است بطوری که میلیاردها تومان صرف درمان بیماریهای ناشی از آلودگی هوا، صرف مواد شوینده، صرف آب و برق مورد استفاده در نظافت آلودگی های ایجاد شده، صرف تعمیرات ظاهری نما و نقاشی ساختمان ها و هزینه های زیادی صرف تصفیه آب های آلوده شهر می گردد.
ایشان گفت: از آنجا که سوخت های فسیلی ( بنزین ، گازوئیل ، مازوت و .. ) معایبی چون تجدید ناپذیری، آلوده سازی محیط زیست، باران های اسیدی و اثرات زیانبار گازهای سمی را دارا می باشند باید تدابیری برای جایگزینی سوخت های فسیلی انتخاب شده و عملیاتی گردند و تضمین اجرایی آن هم تامین بودجه مورد نیاز می باشد .
مدیر پروژه سابق در احداث خطوط و پروژه های متروی تهران تاکید کرد: بهترین، مطمئن ترین و پایدارترین راه حل که تاکنون جواب گرفته شده و استقبال عمومی را داشته، گسترش دامنه دار خطوط مترو و تکمیل شبکه توزیع ایستگاهها در سطح شهر می باشد که لازم هست طوری باشد که شهروندان با ۵۰۰ یا ۶۰۰ متر پیاده روی به یکی از ایستگاههای مترو دسترسی داشته باشند و با افزایش ناوگان و تجهیزات برای خطوط فعلی ۲.۵ میلیون سفر روزانه به ۱۰ میلیون نفر افزایش یابد و تعداد ایستگاهها به بیش از ۲۵۰ عدد برسد که در اینصورت آرامش و آسایش در سفرهای روزانه درون شهری را شاهد خواهیم بود و بخش عمده ای از مشکلات و گرفتاریهای پایتخت حل خواهد شد.
انتهای پیام/