دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل: حل مشکلات اقتصادی را باید در داخل کشور جستجو کرد

 

امیرعبداللهیان گفت: انتخاب «ترامپ» یا «بایدن» اهمیت چندانی برای ما ندارد و باید حل مشکلات اقتصادی را در داخل کشور جستجو کرد.

به گزارش جهادگران نیوز و به نقل از حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل در گفت‌وگوی رادیویی با اشاره به انتخابات آمریکا، گفت: برای تحلیل انتخابات آمریکا ابتدا باید به وضع داخلی این جامعه پرداخت؛ جامعه آمریکا به صورت روتوش شده از طریق رسانه‌ها و صاحبان تبلیغات، جذاب است، اما این جامعه با مشکلات زیادی همچون فقر و بیمه روبروست و فقط شکل مشکلاتشان متفاوت است.

او گفت: از وعده‌های نامزدهای ریاست جمهوری می‌توان اوضاع به هم ریخته داخلی ایالت متحده آمریکا را مشاهده کرد و وضع اقتصادی این کشور حتی قبل از کرونا چالش‌های جدی داشته است.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با اشاره به حساسیت بالای انتخابات این دوره در آمریکا، تاکید کرد: بخشی از این حساسیت به رفتارها و برخورد ترامپ با رقبای انتخاباتی خود برمی‌گردد. اما در نهایت مسئله روی کار آمدن جمهوری خواهان و یا دموکرات‌ها یک مسئله داخلی است؛ از این رو انتخاب «ترامپ» یا «بایدن» اهمیت چندانی برای ما ندارد و حل مشکلات اقتصادی را باید در داخل کشور جستجو کرد.

امیرعبداللهیان افزود: ما به عنوان دیپلمات و کسانی‌که تحولات سیاسی و بین المللی را پیگیری می‌کنیم، باید ببینیم این انتخابات چه تاثیری بر روی منافع ملی ما و در سطح منطقه و بین الملل خواهد داشت. در حال حاضر سیاست‌های اروپایی به سمت جانبداری از دموکرات خواه‌ها حرکت می‌کنند؛ تا دقیقه ۹۰ نمی‌توان پیش بینی نهایی را ارائه داد.

او با اشاره به تصمیم اشتباه ترامپ در ترور سردار سلیمانی تصریح کرد: از نظر ایران، ترامپ قاتل سردار حاج قاسم سلیمانی است و این مسئله برای مردم ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برخی از دیپلمات‌ها به ما پیشنهاد می‌دهند سطحی از مذاکرات بین ایران و آمریکا صورت گیرد، اما حماقت ترامپ در خصوص صدور دستور ترور حاج قاسم سلیمانی تمامی اعتمادها را نسبت به وی از بین برده است.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با بیان اینکه روی کار آمدن «بایدن» نیز به معنی بهتر شدن اوضاع و برداشتن تمامی تحریم‌ها نخواهد بود، گفت: علی‌رغم خدمات فراوان ارائه شده از جانب دولت پهلوی در گذشته به آمریکا، سیاست‌های آمریکایی هیچگاه با ایران دوستانه نبوده است.

انتهای پیام/